Top seriale la care să te uiți în această vară

Comedie, drama, thriller, de anticipatie sau chiar SF… cei mai impatimiti fani ai serialelor vor putea fara doar si poate sa isi satisfaca toate gusturile in aceasta vara.

Pose, sezonul 2. De doua ori nominalizat la premiile Golden Globes in anul 2018, serialul lui Steven Canalis, Brad Falchuck si Ryanb Murphy readuce cultura Ball in atentie si o onoreaza asa cum trebuie, urmarind aventurile comunitatii gay si trans din New York.

Jett. Sebastien Gutierrez, Judas Kiss, o pune in scena pe compania sa din oras, actrita Carla Gugino intr-un serial de actiune. Jett Koealski, o hoata cu un renume mondial, iese din inchisoare si este constransa sa isi reia activitatile ilegale din cauza unor criminali periculosi.

Years and Years. Critica este acord asupra unui lucru- este unul din cele mai bune seriale ale anului. Years and Years este un serial de anticipatie anxiogen si foarte bulversant, creat de Russelll T. Davies. Este o co-productie BBC si HBO care incearca sa traga un semnal de alarma cu privire la o mjultime de probleme de actualitate.

Gomorra, sezonul 4. Serialul italian fenomen al lui Roberto Saviano se intoarce si el. Dupa moartea lui Ciro, Genny ramane stapan pe Napoli. Si totusi, noi amenintari apar si cam zdruncina echilibrul care s-a instalat in Camorra.

The Loudest Voice (Showtime). Un serial de 7 episoade care revine asupra celui mai controversat creator de pe canalul Fox News, Roger Ailes. Aici sunt prezentati ultimii ani ai lui Roger Ailes, un apropiat al lui Nixon si care a fost acuzat de hartuire sexuala de angajatii sai.

Divort, al treilea si ultimul sezon. « O dramo-comedie » cu Sarah Jessica Parker, care se reintoarce pentru cele 6 ultime episoade ale sale. Viata post-divort a lui Frances si a fostului sau sot, Robert ia o turnura neasteptata care ii va deruta putin si pe copii.

Stranger Things, sezonul 3. Daca am spune ca este un serial ultra-asteptat, am comite un eufemism. Oraselul Hawkins va fi iarasi, se pare, teatrul celor mai stranii fenomene,. Eleven si prieteni sai sunt amenintati de o cretura venita din lumea pe dos.

La Casa de Papel, sezonul 3. Reinnoit recent pentru sezonul 4, La Casa De Papel, serialul non-anglofon cel mai urmarit de pe Netflix, este gata sa revina cu cele mai inedite episoade al caror actiune incepe dupa jaful de la Casa monedelor din Madrid.

Orange is The New Black, sezonul 7 si ultimul. Piper este in sfarsit eliberata dar trebuie sa faca fata problemelor legate de reintegrare, in timp ce sotia sa Alex si restul echipei inca sunt incarcerate.

BH90210. Serialul cu care a crescut generatia 1980-1990 se reintoarce cu vedetele sale de la inceputuri.

Lasă un răspuns