Top 5 cele mai bune filme originale Amazon Prime Video in 2021

In razboiul filmelor originale, adica cele care sunt difuzate doar pe platfomele de streaming, Amazon Prime Video inca mai are de lucrat in raport cu concurentul sau direct, gigantul Netflix.

Si totusi, anul acesta si-a suflecat manecile si are un catalog foarte bogat in ceea ce priveste filmele de lung metraj. Iata deci un top al celor mai bune filme originale Amazon Prime Video care ar trebui sa iti atraga atentia si tie.

The Report. Scott R. Burns revine in spatele camerei de luat vederi cu The Report, un film irigat de aceeasi obsesie pentru adevarul ascuns, ca si celelalte filme ale sale. Aici il urmarim pe Daniel J. Jones care este insarcinat de catre senatoarea democrata Dianne Feinstein sa redacteze un raport beton cu privire la realitatea torturilor practicate de catre CIA dupa data de 11 septembrie.

The Personal History of David Copperfield. Creatorul lui Thick It si realizatorul In the loop reviziteaza cartea clasica a lui David Copperfield si ii reda o noua viata, incercand sa amplifice situatiile tragice traite de catre erou.

Pinnocchio. Un film care restituie dimensiunea tragica si mai nefericita. Pinocchio este o creatura naiva si orgolioasa si putin creepy, care va trebui sa infrunte o mie de pericole inainte de a-si da seama de greselile sale. Garrone Matteo, realizatorul filmului imbina aici de minune realismul Italiei rurale din secolul XIX, cu minunatul atemporal al lui Carlo Collodi.

The Big Sick. Este o comedie romantica, aproape autobiografica, scrisa de cuplul Emily Vance si Kumail Nanjiani. Decoperim aici primele luni haotice ale relatiei lor, intre o iubire imposibila, parinti imigranti care vor cu orice pret sa il casatoreasca pe Kumail Nanjiani cu o pakistaneza, dar si misterioasa a lui Emily.

The Vast of Night. Un film care incepe ca si un teen movie, dar devine mai apoi o adevarata bijuterie SF pe fondul unei posibile sosiri a unor extraterestri intr-un mic oras american al anilor ’50.

Lasă un răspuns