The First Purge – Film sub așteptările multora

Daca ne gandim ca la debutul seriei “The Purge“, filmul s-a bucurat de un succes foarte mare in randul impatimitilor de filme, iata ca popularitatea filmului a scazut in 2018, lucru pe care il arata atat incasarile cat si cifrele ce fac referire la numarul de vizionari. Daca la primul film din seria “The Purge”, acesta a avut incasari de zeci de milioane de dolari, iata ca in cazul lui The First Purge, filmul din acest an, lucrurile stau altfel.

Filmul produs de Platinum Dunes, Blumhouse Productions si Perfect World Pictures a avut un buget de produtie de 13 milioane de dolari, in timp ce incasarile dupa weekend-ul in care filmul a debutat in cinema, cifrele aratau ca filmul este cu doar 4 milioane de dolari “pe plus”. dupa un timp, lucrurile s-au mai schimbat, cifrele totalizate aratand incasari de peste 120 milioane de dolari, The First Purge reusind sa atraga atentia, umpland usor, usor, salile de cinema. De film s-a ocupat acelasi Gerard McMcurray, acesta fiind ajutat de catre Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form si Brad Fuller, in timp ce de scenariu s-a ocupat James DeMonaco.

Un dependent de droguri pe nume Skeletor ajunge sa vorbeasca pe camera despre gandurile pe care acesta le are, inclusiv gandul de a “curata” planeta si de a isi dezlantui ura impotriva oamenilor, in timp ce o voce necunoscuta aflata la celalalt capat al apelului ii spune lui Skeletor ca in scurt timp isi va putea pune in aplicare filmul.

La mijlocul secolului XXI, turbulentele au reusit sa provoace rasturnarea Guvernului de catre NFFA, membrii NFFA in persoana lui Arlo Sabian si Dr. May Updale anunta faptul ca pe Insula Staten, pe o perioada de 12 ore urmeaza a se desfasura un eveniment conform caruia oamenii aveau dreptul de a-si elibera inhibiitiile in orice mod prefera, fara a pati ceva.

Noii Parinti Fondatori ai Americii au stabilit sa ofere cate 5.000$ fiecarui locuitor al insulei ca pe perioada experimentului, acestia sa stea in casa. De asemenea, acestia vor echipa participantii la experiment cu dispozitive de localizare dar si lentile de contact cu camere foto pentru a li se putea monitoriza intreaga activitate participantilor la experiment. Medicul Dimitri le transmite dealerilor sai ca ar trebui sa plece, in timp ce un alt tanar care se ocupa cu traficul de droguri, Isaia, alege sa se lupte cu Skeletor, omorandu-l dupa ce ii taie gatul. Apoi Isaia merge la sora sa Nya, activitst Anti-Purge si fosta iubita a lui Dimitri.

Lasă un răspuns