Sony Xperia 2 – iată tot ce știm despre acest telefon de la Sony

Dupa lansarea lui Xperia 1, in luna iunie a acestui an ne interesam deja de un alt telefon de la Sony, Xperia 2. Iata tot ce stim pana in prezent de acest nou telefon de la Sony.

Cand va fi lansat noul telefon Xperia 2? Xperia 1 a fost dezvaluit pentru prima data in februarie, odata cu MWC de la Barcelona si a fost lansat in mod oficial patru luni mai tarziu, in iunie. Xperia 2 va fi cu siguranta prezentat publcului in cadrul IFA din Berlin ce va avea loc in septembrie si va fi lansat cel mai probabil in 2020.

Cat va costa noul Xperia 2? Sony Xperia 1este actualmente disponibil la un pret de 949 de euro pe site-ul oficial al marcii. A doua editie va fi cu siguranta comercializata la un pret similar.

Design-ul si caracteristicile tehnice ale telefonului Xperia 2. In mod surprinzator, in timp ce Sony Xperia 2 ar putea fi prezentat in cateva saptamani, inca exista putine informatii cu privire la principalele sale caracteristici. In luna iulie, site-ul Pocket a publicat un fisier User Agent Profile (UAProf) mentionand faptul ca viitoarele aparate lansate de Sony, printre care J8210 si J8010 vor beneficia de reteaua 5G. In ceea ce priveste designul, J2810 ar putea fi dotat cu un ecran Full HD cu o rezolutie de 1920X1080 pixeli. Cat despre J8010, rezolutia acestuia va fi de 3840X1644 pixeli si va fi dotat cu 4K, la fel ca Xperia 1.

Conform zvonurilor, Xperia 2 va beneficia de un aparat foto cu un obiectiv triplu in partea din spate, fel ca predecesorul sau, insa acesta din urma va fi plasat pe verticala, in partea stanga sus a aparatului. Ecranul va avea 6,5 inchi spre deosebire de 6,1 inchi, al telefonului Xperia 1 si va masura 158 X 68 X 83 mm, adica cu 9mm mai putin decat cel al lui Xperia 1. Ecranul lui Xperia 2 va fi unul 21:9. Sony nu pare sa se departeze prea mult cu acest nou telefon de ceea ce a realizat cu X1. Formatul 21:9 al telefonului ramane, la fel ca si la X1 dar si panoul OLED 4K. Se zvoneste ca Xperia 2 va beneficia de doua variante, una mai mica si una mai mare. In productie mai exista si alte telefoane, un Xperia 1s si un Xperia 1v, cu specificatii similare lui Xperia 2 insa echipate cu panouri LCD in locul celor OLED ceea ce permite un pret mai accesibil.

Se mai mentioneaza si faptul ca Xperia 2 va benficia de o baterie de 3000 mAh compatibila cu incarcarea rapida, de un procesor Snapdragon 855 si o memorie de 6GB.

Lasă un răspuns