Samsung Galaxy Fold 2.0 va fi lansat în septembrie

Samsung a modificat design-ul lui Galaxy Fold 2.0 si a anuntat ca va fi gata pentru comercializare incepand cu luna septembrie.

Samsung Galaxy Fold a fost una din revelatiile anului 2019. Dupa ani de asteptare Samsung a prezentat primul sau telefon pliabil anul acesta in februarie iar lansarea oficiala a fost prevazuta pentru luna mai, lansare care a fost anulata in cele din urma din cauza problemelor intalnite in timpul testelor.

Cateva luni mai tarziu, dupa o serie de zvonuri cu privire la corectiile aduse telefonului de catre fabricant si mai multe promisiuni cu privire la lansarea aparatului, Samsung este in cele din urma pregatit sa refaca un anunt oficial.

Schimbari de design. Samsung a declarat ca a reevaluat design-ul aparatului sau si ca a ameliorat unele puncte precum:
– stratul de protectie al ecranului a fost intins dincolo de marginile aparente ale ecranului pentru a evita lasarea impresiei ca poate fi luat jos;
– Galaxy Fold a fost intarit pentru a evita ca praful sau firmiturile sa ajunga in mecanism fara sa prejudicieze in vreun fel calitatea plierii;
– Straturi de metal au fost adaugate sub ecranul pliabil pentru intarrirea ecranului;
– Spatiul dintre balama si restul carcasei a fost redus;

Marca a anuntat in egala masura ca a facut o serie de modificari in ceea ce priveste partea de software, optimizand interfata One UI si noi aplicatii si servicii dar si designul aparatului.

Se pare ca Galaxy Fold 2.0 va beneficia de o zona de pliere pe axa orizontala, aparand asemenea unui telefon conventional, cu un ecran mai inalt in momentul in care este deschis. Zvonurile sustin ca va avea un ecran secundar in spatele carcasei. Acesta va avea o dimensiune de 1 inch si va afisa notificarile cand telefonul este in modul transport ceea ce insamna ca va scuti utilizatorii de inconvenientul de a deschide in mod frecvent ecranul principal pentru a citi notificarile primite.

Lansare in septembrie. Tot conform unor informatii oficiale de la Samsung, ultimele teste sunt in curs si Galaxy Fold noua versiune ar trebui sa fie lansat in septembrie pe unele piete. Constructorul va veni cu detalii in ceea ce priveste conditiile acestei lansari. Nu putem decat sa ne intrebam daca pretul de 2000 de euro va fi sau nu mentinut.

Unele zvonuri sustin ca noua varianta a lui Galaxy Fold va fi lansata abia in anul 2020 alaturi de alte modele de telefoane pliabile. Avand in vedere ca pana la ora actuala nici macar Galaxy Fold nu a fost inca lansat, deocamdata nu se stie foarte clar cand va ajunge Galaxy Fold 2.0 in magazine.

Lasă un răspuns