Nubia Alpha, brățară cu rol de smartphone

In cazul in care sunteti in cautarea unei bratari revolutionare, cu rol de smartphone, atunci Nubia Alpha poate fi o solutie inedita pentru voi. Telefoanele pliabile incep sa devina o moda a anului 2019, cu toate acestea, cei de la ZTE incearca sa vina in intampinarea utilizatorilor cu o bratara ce are rol in facilitarea comunicarii. Unii spun despre aceasta bratara ca ea ar fi de fapt un smartphone care se ruleaza in jurul mainii, precum un ceas.

Nubia Alpha este o bratare care a ajuns in lumina reflectoarelor la MWC, aceasta oferind posibilitatea de a fi testat de catre curiosii prezenti la acest eveniment. Gadgetul este unul compact, el venind cu niste noutati care ar merita sa fie luate in seama. Aceste noutati ar putea deschide drumul catre un numar mai mare de inovatii in domeniu, in ceea ce priveste smartphone-uriel futuriste. La baza acestei bratari se afla un smartwatch, dar cu toate acestea produsul nu poate fi pus chiar in aceasta categorie. Partea din fata a aceasului este dominata de un ecran flexibil de tip OLED, el avand o diagonala de 4 inch. Bratara se ruleaza cu usurinta in jurul mainii, ea avand un panou foarte inalt cu aspectul de 36:9. Din punctul de vedere al rezolutiei, aceasta este una destul de mica ea avand 960 x 192 de pixeli.

Sistemul de operare este unul care profita la maxim de acest spatiu, cu toate acestea un lucru de retinut este ca aceasta bratara poate functiona ca orice smartphone dedicat. Bratara nu va fi astfel doar un partener al telefonului vostru. Din punctul de vedere al partii hardware, acest device utilizeaza un Snapdragon Wear 2100 cu 1GB RAM, dar si 8GB memorie interna. Touchscreen-ul este unul extrem de generos, utilizatorul interactionand usor cu acest sistem. Acumulatorul este unul de 500 mAh, el fiind capabil sa rezsite mai mult timp, lucru ce va insemna ca nu va trebui sa incarcati acest device pentru doua zile.

Bratara va ofera conectivitatea eSIM, iar acest lucru va insemna ca veti putea vorbi la ea si sa va bucurati in acelasi timp de un internet la viteze 4G LTE. Puteti opta chiar si pentru versiunea cu Bluetooth, aceasta versiune facilitand accesul la internet prin Wi-Fi. Bratara vine echipata si cu o camera de 5 megapixeli pentru apeluri video, dar si pentru a realiza niste fotografii. Poate fi achizitonata intr-o versiune neagra, dar si una placata cu aur de 24 de karate.

Lasă un răspuns