La Templanza, un serial istoric spaniol

La Templanza este un nou serial istoric spaniol difuzat pe Prime Video, construit in jurul unei povesti de iubire.

Un serial spaniol inedit este gata sa isi faca intrarea pe scena internationala. Este vorba despre La Templanza, care vrea sa se ridice la inaltimea altor seriale precum La Casa de Papel sau El Cid.

La Templanza ne face sa facem mai multe calatorii prin mai multe tari, precum Anglia, Mexic, Spania sau Cuba. Intriga urmareste o poveste foarte pasionala de dragoste si dorinta care ii leaga pe Mauro, originar din Mexic si pe Soledad, o femeie stralucitoare si foarte pasionala. Familia aceste femei foarte bogate este specializata in productia de vin.

Insa, averea lui Mauro, adunata cu greu, dupa ani si ani de sudoare, dispare din cauza unui tragic incident. Si din cauza datoriilor, decide sa parieze si putinul care i-a ramas. Si contrar asteptarilor, castiga pariul sau provocarea. Rezultattul- detine acum o podgorie abandonata in Spania. Hotarat sa o vanda apoi sa se intoarca la el in tara, eroul calatoreste prin Oceanul Atlantic pana ajunge la destinatie.

Doar ca nu se asteapta sa se intalneasca cu Soledad, o femeie maritata, hotarata sa obtina terenul, o mostenire familiala pierduta. Fiind fermecat de aceasta, Mauro decide sa redea splendidului domeniu stralucirea de altadata si sa devieze si cursul destinului sau.

La Templanza este adaptarea cartii scrise de Maria Duenas, o profesoara si autoare spaniola.

In rolul lui Soledad, o regasim pe Leonor Watling, o comediana si cantareata de origine spaniola. Alaturi de ea, il regasim pe Rafael Novoa, un actor Columbian care a renuntat la telenovele.
Alaturi de ei ii mai regasim pe Nathaniel Parker (Grantchester), sotul de origine britanica a lui Soledad. Dar si pe veteranul Emilio Guttirez, Juana Acosta (Caïn), Alejandro de la Madrid (Monarca) si Esmeralda Pimentel (No Man’s Land) care completeaza castingul serialului La Templanza.

Lasă un răspuns