Jocuri Android pe care ar trebui să le încerci. Crează dependență

Ti se intampla uneori sa te plictisesti si sa nu au jocuri noi pe smartphone? Iti prezentam aici cateva jocuri care vor elimina rapid aceasta senzatie de plictiseala. Iata cele mai bune jocuri Android, veritabile produse care creeaza dependenta pe care nu vei mai vrea sa le dezinstalezi. Jocuri care propun un design de calitate, atmosfera unica. Singurul lucru de care ne pare rau este de bateria ta…

Flappy Royale. Esti nostalgic dupa Flappy Bird? Iti place Fortnite? Atunci cu siguranta vei adora Flappy Royale daca nu l-ai incercat pana acum. Acest joc reia universul retro al Flappy Bird. La fel ca in jocul original, trebuie sa faci sa zboara pasarea preferata si sa eviti faimoasele tevi in stilul Mario. Obiectivul tau este nu acela de a supravietui cat mai mult timp ci acela de a supravietui mai mult decat ceilalti 99 de jucatori. Poti descarca acest joc de pe Play Store.

Badland. Poate cel mai cunoscut din aceasta lista, Badland a primit premiul pentru cel mai bun joc al anului in 2014 in cadrul International Gaming Awards insa numerosi sunt cei care inca nu il cunosc, nu l-au jucat. Imposibil sa te opresti din joc, mai ales datorita dinamicii dar si datorita esteticii si atmosferei. Jocul se deruleaza intr-o atmosfera sumbra insa plina de frumuseti in care pericolele alterneaza cu peisajele de vis. Poti juca in doua feluri diferite, solo sau cu mai multi jucatori, pana la patru persoane.

Sonic CD Classic. SEGA continua sa isi tina promisiunile si ne ofera inca un joc lansat la inceputul lunii februarie in acest an, Sonic CD Classic. Acest joc este celebru in lumea intreaga, micutul arici si-a atras simpatia unui numar mare de persoane, mai ales ca marcheaza sosirea prsonajelor Amy Rose si Metal Sonic. In cadrul jocului Sonic CD Classic va trebui sa culegi cele sapte pietre temporale pentru a reusi sa il invingi pe dr. Eggman si creatia sa monstruoasa, Metal Sonic. Vei calatori astfel in timp, intre trecut si viitor la fiecare nivel al jocului.

Hopeless : The dark cave. Acest joc nu este recomandat persoanelor cardiace insa atmosfera oferita este minunata. Vei fi un pistolar temerar si izolat, singur in obscuritate, unde monstrii te ataca de peste tot. Chipul infricosator al pistolarului este pur si simplu delectabil. Va trebui sa ucizi monstrii atingandu-i datorita diferitelor tipuri de arme. Este un joc destul de rapid care risca sa te faca rapid anxios. Este perfect pentru a fi jucat pe timp de noapte cu o casca. Rezervat celor mai curajosi. Dar, daca iti faci si tu curaj, chiar daca esti putin mai temerar, cu siguranta iti va placea enorm acest joc.

Lasă un răspuns