Filme și seriale Netflix ideale pentru un weekend ploios de toamnă

Netflix are obiceiul sa propuna in mod regulat filme si seriale noi, sa isi actualizeze catalogul. Iata cateva filme si seriale Netflix ideale pentru un weekend ploios de toamna.

Cel mai asteptat film, El Camino. Disponibil pe Netflix incepand cu 11 octombrie, El Camino este un film derivat din celebrul serial Breaking Bad. Serialul spune povestea lui Walter White, un profesor de chimie diagnosticat cu cancer la plamani. Pentru a asigura un viitor familiei sale, acesta opteaza pentru traficul de metamfetamina. Cat despre film, acesta ne permite sa il regasim pe personajul Jesse, exact la sfarsitul serialului initial.

Serialul ideal Netflix, Plan Coeur. Plan Coeur se reintoarce pe Netflix pentru un sezon cu numarul 2, disponibil zilele acestea. Serialul francez produs de catre platforma de streaming spune povestea lui Elsa, o tanara pariziana recent despartita de iubitul sau. Inca nu a reusit sa treaca peste aceasta despartire traumatizanta insa doua din cele mai bune prietene ale sale decid sa ii aranjeze o intalnire cu o escorta masculina.

Noul serial Netflix, Raising Dion. In egala masura disponibil recent pe Netflix, serialul Raising Dion spune povestea lui Nicole Reese, o tanara femeie al carui sot a decedat in urma unui tragic accident de masina. Acum este nevoita sa isi creasca de una singura fiul in varsta de 7 ani, pe Dion. Descopera cu stupoare ca acesta din urma are super puteri. Nicole va trebui sa se obisnuiasca cu aceasta descoperire si sa incerce sa il protejeze pe Dion de pericolele care il inconjoara.

Un film francez, Banlieusard. Filmul lui Kery James urmeaza sa fie disponibil pe Netflix incepand cu data de 12 octombrie. Filmul spune povestea a trei frati care locuiesc la periferie si dificultatile cu care se confrunta zilnic. Cei trei frati incearca fiecare sa supravietuiasca in felul sau, unul fiind gangster, celalalt student si altul un influencer.

Un film horror, In the Tall Grass. Dezvaluit in urma cu putin timp de Netflix, acest film horror de origine canadiana spune povestea unui frate si a unei surori care decid sa se aventureze pe un camp cu iarba inalta cu scopul de a ajuta un baiat care s-a pierdut si care le cere cu disperare ajutorul. Insa, odata ajunsi in mijlocul ierbii inalte, cei doi frati realizeaza ca nu este posibil sa mai iasa. Ce se va alege de soarta celor trei captivi in iarba inalta?

Lasă un răspuns