Destinații perfecte pentru cei care vor să călătorească singuri

Îți place să călătorești de unul singur? Avantajele sunt numeroase: îți faci o mulțime de prieteni noi, ai posibilitatea de a vizita întreaga lume, să te cultivi și să afli lucruri noi despre tine însuți. Iată cele mai interesante locuri de vizitat pentru un turist singur.

Bali, templul plăcerii
Iubești soarele, apa turcoaz, peisajele extraordinare și relaxarea totală? Atunci ia-ți un bilet de avion cu destinația Bali, Indonezia. În program: masaje, vizita templelor, Yoga, relaxare pe plajă. Vei avea ocazia să descoperi un popor primitor și o mulțime de delicii culinare.

Irlanda, o destinație călduroasă
Irlandezii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt un popor primitor. Prin urmare, Irlanda reprezintă destinația ideală pentru un turist care călătorește singur. Una din destinațiile de privilegiat în Irlanda este Dublin. Relaxeaza-te la un pahar într-unul din numeroasele puburi și lasă-te ghidat de localnicii care cu siguranță îți vor indica cele mai bune locuri în care te poți distra pe cinste.

Kenya, țara animalelor
Iubești natura și animalele sălbatice? Atunci destinația ideală pentru tine este Kenya, mai precis Massai Mara. Această rezervă uriașă te va surprinde cu siguranță. Vei avea ocazia să te întâlnești cu animalele sălbatice și să descoperi tradițiile și obiceiurile poporului. O călătorie surprinzătoare.

Hong-Kong, un loc dinamic
În inima acestui oraș dinamic activitățile de tot felul nu lipsesc. Orașul nu doarme niciodată și ai ocazia de a vizita o mulțime de atracții, care mai de care mai interesante.

Marele Canion, o mulțime de aventuri
Vrei să fii una cu natura? Optează pentru Statele Unite și pentru descoperirea Marelui Canion, a legendarului Bryce Canyon. Acest loc magnific și magic totodată îți va tăia cu siguranță răsuflarea. Aurolele boreale care iluminează cerul oferă o panoramă superbă.

Costa Rica, o mulțime de prieteni
Această destinație exotică este un veritabil Rai pe pământ. Un loc primitor în care personalul hotelului este non-stop la dispoziția clienților și nu duce lipsă de originalitate în ceea ce privește transformarea unei călătorii solitare într-un amicală.

Lasă un răspuns