De ce aspecte să ți cont când faci un review

Eu sunt un om destul de calculat, dacă pot spune așa, din fire și mereu mă gândesc de mai multe ori înainte să fac o alegere. Dacă stau să mă gândesc cred că dintre acțiunile la care mă gândesc cel mai mult înainte să le desfășor este cumpărarea anumitor obiecte mai scumpe sau mai ieftine, indiferent de natura acestora. Când intru într-un super market de exemplu, deja știu de acasă exact ceea ce trebuie să cumpăr și ceea ce îmi e strict necesar, niciodată nu ies cu obiecte de care nu aveam nevoie pe care le-am luat doar pentru că-s la reducere.

Când trebuie să cumpăr lucruri ceva mai scumpe precum electronice mereu urmăresc cel puțin câteva reviewuri ale respectivelor obiecte. De-a lungul timpului am observat astfel că foarte multe persoane n-au habar să facă un review așa că am făcut o scurtă listă cu sfaturile principale.

Calitate video – Înainte să faci un review al unui produs în primul rând ai grijă ca videoclipul tău să aibă o calitate bună (Full HD recomandat), lumină ok și unghiuri de filmare bune în așa fel încât detaliile obiectelor să fie ușor de observat iar urmărirea clipului să fie posibilă.

Calitate audio – Dacă ai rezolvat treaba cu calitatea video trecem la următorul pas și-anume cea audio de care depinde felul în care vor înțelege vizualizatorii ceea ce încerci tu să vorbești despre produs. Un microfon bun și o dicție exersată sunt rețeta succesului.

Informații documentate – Asigură-te că nu vei vorbi aberații despre produsul căruia îi faci review fiindcă nimeni nu vrea să fie informat greșit. Dacă vei transmite detalii false te poți asigura că nimeni nu va mai veni la clipurile tale.

În încheiere vă recomand ca și voi să vă gândiți de două sau mai multe ori înainte de a face o alegere indiferent dacă e vorba de cumpărarea unui obiect (scump sau ieftin) sau de o decizie care are să vă schimbe cursul vieții.

Lasă un răspuns