Care sunt cele mai bune telefoane smartphone cu cele mai bune camere?

De ceva ani incoace, telefoanele smartphone nu mai sunt simple aparate care sunt destinate doar sa preia apeluri sau sa trimita SMS-uri. In zilele noastre, sunt cea mai buna idee pentru a face poze sau a filma videoclipuri.

Calitatea pozelor si a videoclipurilor a devenit deci cel mai bun argument de vanzare atunci cand vine vorba despre fabricantii de telefoane mobile.

Care sunt insa cele mai bune aparate din aceasta categorie? Iata o mica selectie.

Samsung Galaxy S20. Bineinteles ca, toate modelele recente de telefoane smartphone performante sunt echipate cu cele mai performante camere foto. Este si cazul telefonului Samsung Galaxy S20. Telefonul S10 era deja o bijuterie in ceea ce priveste inovatiile, functionalitatile si camera propuse. Dar telefonul S20 ridica standardele si mai sus. Are trei camere foarte puternice in spatele aparatului. In plus camera principala si a obiectivului sau foto sunt dotate cu un teleobiectiv principal de 64MP.

Samsung S20 Ultra este insa si mai bun. Are un captator principal de 108 MP, asta insemnand ca poti face magnifice poze chiar si in cele mai grele conditii.

iPhone 11 Pro. Versiunea Pro, in mod evident, este mult mai bine echipata decat aparatele mai ieftine. Propune deci un obiectiv suplimentar in spatele aparatului – un teleobiectiv. Iar telefoanele iPhone 11 Pro sunt dotate cu un aparat capabil sa faca poze si videoclipuri cu un plan mult mai larg. Dar ceea ce face ca telefoanele iPhone sa fie atat de speciale- usurinta cu care trecem de la un obieectiv la altul.

Huawei P30. Iata o marca care pune foarte mult accentul pe aparatele foto. P30 este un model care impresioneaza cu imbunatatirile sale semnificative in ceea ce priveste expunerea pozelor. Fata de predecesorii sai, are 3 camere in partea din spate.

OnePlus 8 Pro. In ultimii ani, marca chinezeasca de telefoane OnePlus, a ajuns foarte repede pe podium in ceea ce priveste cele mai bune telefoane. Acest lucru se poate intampla din doua motive- un excelent ecran si mai ales un sistem de trei camere. OnePlus propune poze superbe, dar OnePlus Pro se descurca si mai bine. Va produce astfel veritabile capodopere.

Aceste aparate sunt dotate cu o camera conceputa special de catre Sony, de 48 de megapixeli. Poti conta de asemenea, si pe un obiectv de 120 de grade si pe un teleobiectiv hibrid x3, dar si pe un zoom digital x30.Camera cu filtru de culoare completeaza totul.

Samsung Galaxy A 41. Telefoanele smartphone dotate cu aparate foto inteligente nu trebuie neaparat sa coste foarte mult. Este si cazul telefonului Samsung Galaxy A 41, care are si el trei camere in partea din spate.

Camera principala de 48 de MP este foarte buna. Acolo unde telefoanele mai ieftine pierd din calitate din cauza unei lipse in luminozitate, A41 este extrem de performant.

In fata, are o poza de 25 MP care te va ajuta sa faci cele mai frumoase poze selfie. Live Focus este o alta optiune foarte buna.

Lasă un răspuns