Care sunt cele mai bune Chromebook-uri de cumpărat

Chromebook-urile au devenit alternative excelente la laptopurile Windows dar in egala masura si la MacBook-uri. Care sunt cele mai bune Chromebook-uri de pe piata la momentul actual?

La origine adresate mediului educational, Chromebook-urile se pot comercializa la preturi extrem de accesibile si nu mai sunt adresate exclusiv studentilor si elevilor, devenind veritabile alternative la laptopurile clasice. In plus, Chromebook-urile sunt acum compatibile cu Play Store ceea ce permite instalarea majoritatii aplicatiilor Android pentru a fi mai polivalent decat in trecut.

Asus Chromebook Flip C434, cel mai performant. In momentul in care ne gandim la un Chromebook, am putea avea in minte imaginea unui laptop din plastic cu o fisa tehnica mediocra. Insa nu este deloc asa, putem gasi in egala masura flagships sub ChromeOS. Unul din cele mai bune Chromebook-uri ale anului 2019 este Flip C434 de la Asus. Acesta din urma este echipat cu un ecran tactil pivotant de 14 inchi, cu o rezolutie Full HD si margini reduse (ceea ce ii permite un format de 13 inchi). Este dotat cu un CPU Intel i5-8400 sprijinit de 8GB RAM pentru a garanta o experienta total fluida timp indelungat. Dispune de o autonomie de 10 ore, se incarca prin intermediul USB-C si profita de incarcarea rapida de 45W.

Acer Chromebook CB713, alternativa premium. Acer Chromebook CB713 este alternativa Chromebook premium in 2019. Chiar daca nu dispune de excelentul ecran al modelului prezentat mai sus, nu ramane in urma datorita ecranului sau de 13 inchi, cu o rezolutie Quad HD. In plus, pretul este mai mult decat accesibil, incepand cu 600 de euro. Este echipat cu CPU Intel Core i3-813OU, sprijinit de 8GB RAM si dispune de o autonomie generoasa, de 10 ore. Carcasa din aluminiu ii permite o greutate minima, de doar 1,4 kilograme.

Asus Chromebook C423, cel mai bun raport calitate/pret. La origine, aceste Chromebook-uri reprezinta laptopuri care pot fi gasite la un pret de sub 600 de euro. Chiar daca in ultima vreme au devenit din ce in ce mai performante, inca mai putem gasi aparate accesibile care profita din plin de noile inovatii de pe piata. Este si cazul lui Chromebook C423 pe care il putem gasi la un pret de sub 400 de euro ceea ce ii permite sa ramana un Chromebook la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Este o solutie din gama mid range in universul acestei game. Este echipat cu un CPU Intel Pentium N4200 sprijinit de 8GB RAM si ii promite uitlizatorului o experienta deosebit de fluida pentru majoritatea sarcinilor efectuate. Dispune de un ecran de 14 inchi si de o baterie de 38WH care ii confera o autonomie ce poate ajunge pana la 10 ore.

Lasă un răspuns