After Life, cel mai incredibil serial de pe Netflix

Amuzant, dragut, dramatic, absurd, stralucitor, bulversant… serialul After Life de pe Netflix este o adevarata capodopera.

Ricky Gervais este un adevarat geniu. Obisnuit sa faca lumea sa rada sau sa scrasneasca din dinti de ceva ani, tandrul si corozivul Ricky Gervais, umorist, actor, realizator, cantaret si producator, a creat o adevarata capodopera, serialul After Life, o adevarata comoara.

Povestea sa este destul de simpla. Tony, interpretat de nimeni altul decat Ricky Gervais, tocmai si-a pierdut sotia din cauza cancerului. Inconsolabil, isi duce suferinta, uitandu-se pe repeat la filmarile cu Lisa de pe cand era in viata. Prietenii, dar si colegii sai de la un ziar local nu reusesc sa il aduca insa pe calea cea buna.

Enervat, irascibil, nepoliticos, rau si multe altele… Tony apeleaza la droguri si se razbuna pe lumea din jur.

Doar cainele sau, Brandy ii mai permite la un moment dat sa ramana in viata. Dar, mai apoi, putin cate putin, acest urias cu inima franta va iesi la suprafata datorita unor noi intalniri.

Fiecare din aceste intalniri este savuroasa, deoarece fiecare personaj este de o umanitate incredibila. Prin umanitate inelegem iubire, egoism, vulgaritate, nebunie, prietenie, bucurie, trisetete, absurditate….

Psihologul care vorbeste doar despre el si despre sex, Kath, o ratata a marketingului care face o fixatie pentru Kevin Hart, Matt, cumnatul redactorului sef care vede cum viata ii scapa printre maini, Emma infirmiera care are grija de tatal lui Tony, Roxy cea excentrica sau Pat postasul fara rusine… si asa mai departe… toti sunt fabulosi.

Si chiar daca ambianta serialului este cam morocanoasa, dramatica uneori, serialul are un umor britanic de exceptie. Muzica joaca si ea un rol foarte important in serial. Scufunda spectatorul si il confrunta cu ambianta tipica si extrem de dramatica.

Billy Joel (“And So It Goes”), Cat Stevens (“Lilywhite”), James Taylor („You’ve Got a Friend”), Carpenters (“Top of the World”), Jackson Browne (These Days”), Luther Vandross (“So Amazing”), Dave Thomas Junior („Little Piece of Nothing”), Nathan R.Coen & Jonathan Samuel Lloyd („I’ll Be With You”)… un playlist foarte frumos.

Lasă un răspuns